Despre noi

Inchiriere microbuz Bucuresti - Povestea Noastra

Orice activitate are in spate o poveste , o nevoie de un serviciu, in cazul nostru de servicii de inchiriere microbuz Bucuresti.

In 2015 am avut nevoie serviciul de inchiriere microbuz si am fost surprinsi de numarul mic de autovehicule disponibile la inchiriere si de preturile mari practicate. Asa s-a nascut ideea unui business de inchiriere microbuz Bucuresti.

Prima achizitie a fost in 2016. Clientii nostri au fost oglinda noastra, ne-au recomandat si noi am continuat sa achizitionam microbuze si sa oferim servicii de inchiriere microbuze la standarde inalte si preturi corecte.

Am ajuns la detinem o flota de 10 microbuze pentru inchiriere, 6 proprii si 4 prin parteneri. Ne considerem o firma mica, una orientata catre client si nevoile acestuia. Relatia noastra cu clientii este una familiara, prietenoasa, recomandarile noastre si experienta in domeniu fiind de bun augur.

Serviciile noastre de inchiriere microbuze se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Inchiriem in sistem rent a car microbuze pentru deplasari in scop turistic, personal sau de afaceri.

Rent a car Bucuresti - inchiriere microbuz

Suntem o firma de rent a car Bucuresti si oferim spre inchiriere microbuze care sa ii poarte pe clientii nostri in siguranta oriunde isi doresc, pe teritoriul tarii sau in spatiul international. Pe timp de vara clientii nosti apeleaza la serviciile noastre de inchiriere microz pentru a pleca in vacante in tarile europene si in Turcia.

Ne-am castigat increderea clientiilor nostri, i-am fidelizat si le suntem in continuare alaturi prin servicii de inchiriere microbuze Bucuresti la preturi excelente. Innoirea flotei auto oferite stre inchiriere se afla mereu in obiectivele noastre. Vrem sa oferim clientilor nostri masini noi, sigure si confortabile.

Toate taxele si asigurarile sunt platite la zi. Microbuzul de inchiriat este livrat cu un plin de combustibil si toate reviziile tehnice efectuate cu maxima acuratete.

Vom continua sa inchiriem microbuze  si sa oferim aceleasi servicii de calitate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.